Disclaimer
 
Disclaimer


Wij verzoeken u onderstaande informatie en voorwaarden zorgvuldig te lezen. Door deze site te raadplegen, stemt u automatisch in met deze voorwaarden.
 
De pagina's en overige inhoud van onze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten van de website zijn eigendom van Uniservice. Niets uit deze site mag worden verveelvoudigd, overgedragen, gedistribueerd, gepubliceerd of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming van Uniservice. Wijziging van de inhoud is uitdrukkelijk verboden. Sommige delen van onze website bevatten beelden die onder het auteursrecht van de relaties van Uniservice vallen.
 
Tenzij anders aangegeven zijn de handelsmerkrechten van Uniservice van toepassing op alle merken die op onze website worden getoond. Dit betreffen onder andere alle merken en logo's van Uniservice. Het gebruik van deze merken is niet toegestaan zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Uniservice.
 
Uniservice wijst alle aansprakelijkheid jegens elke partij af voor mogelijke directe, indirecte, bijzondere of gevolgschade, hetzij enige andere schade ontstaan door het gebruik van onze website of de inhoud daarvan, dan wel door de onmogelijkheid om hiervan gebruik te maken of van alle andere websites die via hyperlinks aan onze website zijn gekoppeld.
 
De informatie die op onze website wordt verstrekt, kan op elk moment zonder voorafgaande mededeling of verplichting worden gewijzigd.
 
Deze voorwaarden zullen in elk opzicht uitsluitend en exclusief onderhevig zijn aan de Nederlandse wetgeving.

 Powered by MudiBlox CMS 

Copyright  ©  2006 - 2030  Uniservice uitzendbureau B.V.