Disclaimer
 


Werknemers


Uitzendkrachten werken graag via Uniservice uitzendbureau. We bieden jou alle mogelijkheden om kennis en ervaring op te doen. Deze zijn namelijk onmisbaar op de arbeidsmarkt. Of je nou van afwisseling houdt, nieuwe dingen wilt leren, ervaring op wilt doen, wat bij wilt verdienen of snel aan een tijdelijke/ vaste baan wilt komen, bij Uniservice uitzendbureau ben je aan het juiste adres. Uit ervaring is gebleken dat je sneller via een uitzendbureau aan de slag kunt dan wanneer je zelf gaat solliciteren.


Kennismaking

Om een perfecte match te maken, staan we eerst stil bij jouw persoonlijke eisen en wensen. Tijdens een intakegesprek praten we over je opleiding, ervaring, ambities en je voorkeuren. Daarna gaan we voor jou aan de slag. Hebben we geen perfecte match, dan gaan we voor jou op zoek totdat we precies datgene vinden wat jij zoekt. Dit is namelijk ons werk.

Sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever

Tijdens het gesprek maak je kennis met je toekomstige werkgever. Zowel jij als je toekomstige werkgever moet hier een goed gevoel bij hebben. Biedt het bedrijf jou de mogelijkheden die je zoekt en kun je aan de eisen en wensen van de opdrachtgever voldoen, dan kun je in principe direct aan de slag. Een goede sollicitatie voorbereiding is daarom heel belangrijk. Uniservice uitzendbureau helpt je graag met je voorbereiding.

Contact

Door middel van regelmatig contact zullen wij op de hoogte blijven of je met plezier naar je werk gaat. Je kunt ons ook altijd benaderen met welke vraag dan ook, we zijn er tenslotte voor jou om ervoor te zorgen dat je tevreden bent, tevreden blijft en met plezier naar je werk gaat.

Interesse

Schrijf je dan direct in via deze site. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. Je kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 026 32 72 513.

 Powered by MudiBlox CMS 

Copyright  ©  2006 - 2030  Uniservice uitzendbureau B.V.