Disclaimer
 


International Recruitment

Voor tijdelijke buitenlandse flexkrachten

Het vinden van gekwalificeerd en gemotiveerd personeel is in Nederland nog steeds een tijdrovende en moeilijke klus. In alle situaties waarin de Nederlandse arbeidsmarkt niet voorziet in voldoende passend aanbod is het inzetten van buitenlandse flexkrachten een goede oplossing.

Een belangrijk specialisme van Uniservice is het bemiddelen in buitenlandse arbeiders met name uit nieuwe en toekomstige Europese lidstaten. Kernwoorden bij het te werk stellen van de buitenlandse flexkrachten zijn respect en openheid.

De voordelen zijn bekend: 

 Buitenlandse flexkrachten beschikken over een uitstekende werkmentaliteit;
Het ziekteverzuim van deze flexkrachten is erg laag;
 Kostenverlaging door middel van scherpe tarieven;
 Een selectieprocedure waarbij uw criteria worden gehanteerd.

Kortom:
U schakelt harde, gemotiveerde flexkrachten in tegen aantrekkelijke tarieven.

Maatwerk

Uniservice biedt maatwerk, dus of u nu een klein of groot bedrijf heeft, met veel of weinig personeel, wij hebben voor u de passende oplossing. Graag adviseren wij u hierover verder in een persoonlijk gesprek.

Eerlijk werk

Wij zijn volledig op de hoogte van de wetgeving ten aanzien van buitenlandse werknemers. De begeleiding van deze werknemers neemt Uniservice u geheel uit handen, zodat u zich kunt blijven richten op uw kerntaak: uw onderneming. 

Wij regelen alles voor de flexkrachten, van de noodzakelijke vergunningen tot woon/ werk vervoer, huisvesting, begeleiding, uitzendovereenkomst, het administratief proces, sofi-nummer, arbo-documenten en uiteraard de uitbetaling van het salaris.

De buitenlandse flexkrachten krijgen een Nederlands dienstverband, met Uniservice als werkgever waardoor ze dezelfde rechten en plichten hebben als een Nederlandse Flexwerker. Uniservice werkt op basis van heldere afspraken, volgens de wet- en regelgeving in Nederland. Daarnaast hanteren wij een marktconforme beloning. 

Uniservice is het eerste aanspreekpunt voor de buitenlandse flexkrachten en zal regelmatig zowel fysiek als telefonisch contact met de flexkrachten onderhouden.

Aandachtspunten


Bij het inlenen van buitenlandse flexkrachten dient rekening gehouden te worden met een aantal punten. Zo moet men rekening houden met het feit dat deze werknemers naar Nederland komen om langere periodes te werken.
Daarnaast moet op de werkvloer een breed draagvlak gecreëerd worden. De werkvloer moet het inzetten van buitenlands personeel accepteren en ondersteunen.

 

 Powered by MudiBlox CMS 

Copyright  ©  2006 - 2030  Uniservice uitzendbureau B.V.